Vi sender til hele verden – altid fuldt forsikret I Besøg vores showroom, book aftale her I Kundeservice: Whatsapp: 0045-21223268 / info@laulayluxury.com

Om os

Siden 2017 har Laulayluxury forhandlet ‘preloved’ designertasker og accessories i top stand. Vi har en mission om at tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder. 
 
Med efterhånden mange secondhand butikker – både online og fysiske butikker, startede vi Laulayluxury med et ønske om at skille os ud fra mængden. Det gør vi ved nøje at udvælge vores varer. Det er vigtigt for os, at alle vores varer er i rigtig flot stand uden skader, og vores priser matcher markedet. 
 
Vi har en stor passion for designertasker og ønsker at give vores kunder med samme passion et sted, hvor de trygt kan sælge og købe ægte designertasker og accessories.

LIVSLANG GARANTI PÅ ÆGTHED

Hos Laulayluxury har vi flere års erfaring med verificering og prissætning af designertasker. Vi står 100 % inde for ægthed på alle vores varer. Når nye varer ankommer bliver de nøje undersøgt inden salg for at sikre både stand og ægthed – så du trygt kan handle med en livslang garanti for ægthed. 

Vi er partner med Entrupy, som giver finansiel garanti på alle varer verificeret af dem. De er verdens første og eneste on-demand verificeringstjeneste, som er baseret på algoritmisk og dataintensivt detektionssystem.

SPØRGSMÅL ?

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@laulayluxury.com eller på telefon: 21 22 32 68

Indkøbskurv
Scroll to Top
Søg

Vær den første til at få besked om nye varer og trends!

Tilmeld dig nyhedsbrev her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.